ACCEPTAREA CONDIȚIILOR
Prin accesarea acestui site web și/sau a oricărei pagini a acestuia sunteți de acord cu aceste condiții de utilizare. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni și condiții de utilizare, nu accesați acest site.

INTRODUCERE
Prezentele Condiții Generale definesc condițiile de utilizare a site-ului https://mamsgelato.md de către potențialii vizitatori sau clienți. Accesând și navigând pe acest site, acceptați termenii de utilizare descriși în continuare.

DREPTURILE ASUPRA CONȚINUTULUI SITE-ULUI

ECO2GO SRL nu vă transferă titlul de proprietate asupra aplicațiilor software.

ECO2GO SRL deține drepturi complete și depline asupra titlului de proprietate și prin aceasta toate drepturile de autor și cele brevetate. Nu aveți dreptul să redistribuiți, vindeți, decompilați, dezasamblați aplicația software într-o formă perceptibilă de către oameni.

Toate informațiile, produsele sau aplicațiile conținute în acest site sunt proprietatea ECO2GO SRL, care își rezervă dreptul de a modifica conținutul si/sau structura site-ului în orice moment și fără nici o informare prealabilă.

Întregul continut al site-ului https://mamsgelato.md este protejat prin legea drepturilor de autor, toate drepturile fiind rezervate. Toate drepturile referitoare la pagini, conținutul și prezentarea site-ului sunt detinute de ECO2GO SRL Este interzisă copierea, modificarea, afișarea, distribuirea, transmiterea, publicarea, comercializarea, licențierea, crearea unor materiale derivate sau utilizarea conținutului site-ului în orice scop fără confirmarea scrisă din partea ECO2GO SRL

Accesul și utilizarea paginii https://mamsgelato.md sunt gratuite și au scopul de a veni în ajutorul utilizatorilor pentru a găsi informațiile necesare în cel mai usor și rapid mod posibil, conform cerințelor fiecaruia.

Informațiile prezente pe https://mamsgelato.md sunt de interes general și sunt puse la dispoziția utilizatorilor în mod gratuit. Prin termenul „utilizator” al acestei pagini se întelege orice persoană fizică sau juridică care va accesa pagina. Puteți copia și tipări continutul paginii https://mamsgelato.md pentru folosința dumneavoastră personală, fără intenții comerciale. În orice alte situații, continutul https://mamsgelato.md nu poate fi reprodus, modificat sau exploatat fără consemțământul explicit al reprezentanților ECO2GO SRL

NEANGAJAREA RASPUNDERII

Conținutul informațiilor se referă la descrierea într-un anumit grad de detaliere a activităților, produselor si serviciilor ECO2GO SRL

ECO2GO SRL nu vă acordă nici o garanție referitoare la:
– evitarea utilizării anevoioase sau întreruperii în utilizare a site-ului;
– neafectarea în sens negativ a altor sisteme prin utilizarea site-ului;
– inexistența pe site-ul pus la dispoziție a virusilor sau alte componente care ar putea dauna utilizatorilor.

Astfel, ECO2GO SRL nu poate fi responsabilă pentru nici un fel de daune directe sau indirecte produse prin utilizarea site-ului.
Toate informațiile prezentate pe site cu privire la produsele https://mamsgelato.md – prețuri, informații, campanii si promoții de marketing, aspecte tehnice, sunt prezentate cu titlu informativ. Nimic din conținutul site-ului https://mamsgelato.md nu poate constitui o ofertă fermă de a contracta și nu poate angaja raspunderea ECO2GO SRL în lipsa unor acorduri ulterioare.

ECO2GO SRLnu face nici o declarație, promisiune sau garanție cu privire la exactitatea, exhaustivitatea sau caracterul adecvat al prezentului conținut, al îndrumărilor și a consultanței, nu îsi asuma nici o obligație de rezultat sau diligență față de nici o persoană, exclud în mod expres și neagă raspunderea pentru orice cost, pierdere sau daunele suferite ca urmare a utilizării conținutului.

OBIECTIVUL CONTINUTULUI SITE-ULUI

Obiectivul conținutului site-ului este de a transmite informatii actualizate și exacte.

ECO2GO SRL nu poate garanta ca prezentele pagini nu conțin erori, și asigură ca va depune toate diligențele pentru realizarea unei informări corecte și remedierea eventualelor erori.

Orice persoană care dorește să-și procure unul din serviciile sau produsele prezentate în site este rugată să contacteze ECO2GO SRL prin unul din mijloacele disponibile pe site, pentru a se informa atât asupra disponibilității serviciului sau produsului în cauză cât și asupra condițiilor contractuale, tarifelor și informațiilor tehnice sau de alta natură.

INFORMATII PERSONALE

Când prin intermediul prezentului site vă sunt solicitate informații, aceasta are ca scop identificarea dumneavoastră sau posibilitatea de a vă contacta. Acest lucru este cu atât mai necesar în cazul folosirii aplicațiilor disponibile pe site.

Natura informațiilor solicitate se referă în special la date personale (nume, adresa, numere de telefon), adresa de e-mail, modul în care sunt utilizate sau intenționează sa fie utilizate produsele și/sau serviciile ECO2GO SRL, dar poate include și alte informații aflate în strânsă legatură cu utilizarea serviciilor și/sau produselor solicitate.

Cu scopul de a raspunde mai bine nevoilor si întrebărilor utilizatorilor site-ului, informațiile solicitate prin intermediul acestui site vor face obiectul unei stocări și prelucrări electronice.

LEGĂTURA CU ALTE SITE-URI

Prezentul site poate conține legături sau trimiteri către alte site-uri considerate de ECO2GO SRL utile în legatură cu conținutul site-ului sau / și care nu se află sub controlul sau îndrumarea sa. În cazul utilizării acestor legături sau trimiteri se vor aplica condițiile generale de utilizare corespunzatoare acelor site-uri.

ECO2GO SRL. nu poate garanta/controla actualitatea/exactitatea informațiilor prezente pe site-urile unor terți, la care se face trimitere de pe site-ul său.

INFORMAȚIILE OFERITE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI

Orice persoană care vizitează site-ul https://mamsgelato.md și care oferă date sau informații cu caracter personal prin intermediul acestui site își manifestă acordul în mod expres și neechivoc pentru urmatoarele: prelucrarea acestor date și informații personale de către ECO2GO SRL, transmiterii de materiale promoționale specifice operațiunilor de marketing direct; soluționarea de către ECO2GO SRL. a cererilor, întrebărilor și reclamațiilor adresate; alte activități întreprinse de ECO2GO SRL și permise de lege, ce nu fac obiectul unei aprobări din partea destinatarului.

ECO2GO SRL va păstra confidențialitatea acestor informații. ECO2GO SRL își rezervă dreptul de a modifica in orice moment acest document, conținutul si/sau structura site-ului fără nici o informare prealabilă. Va rugam sa revizuiti periodic pagina pentru a fi la curent cu termenii si conditiile noaste.