GELATO BAR

Descoperă Gelato Bar de la Mam’s Gelato 

Creează momente de bucurie sinceră pentru invitații tăi. Comandă serviciul de catering Gelato Bar pentru orice petrecere, iar noi îți aducem o vitrină specială cu gelato proaspăt, preparat anume pentru evenimentul tău.

Tot de ce ai nevoie, e o priză și un spațiu de minim 2 metri pătrați. De restul ne ocupăm noi. Instalăm barul mobil cu 4 tipuri de gelato sau sorbet, pe cale le alegi chiar tu, inclusiv păhăruțe și cornulețe, iar gelatierul nostru va servi oaspeții cu gusturi originale de înghețată naturală hand made.

Venim în orice loc din or. Chișinău, la petreceri private pentru copii și adulți, nunți, botezuri, evenimente corporative și festive sau team-building-uri.

Din proprie experiență, știm că Gelato Bar de la Mam’s Gelato este un punct de atracție la petreceri și un loc perfect pentru networking, distracție și maximă relaxare. Vă dorim petrecere frumoasă!

Rezervă Gelato Bar de la Mam’s Gelato

Sună la 060674181 sau scrie-ne un mesaj direct pe

 

Livrăm înghețată naturală pentru HoReCa

Când alegi tot ce e mai bun pentru clienții localului tău, înghețata naturală artizanală e tocmai deliciul care îți poate confirma statutul. Surprinde-ți oaspeții cu gelato original preparat în Moldova după tehnologie italiană, din ingrediente 100% naturale, fără aditivi sau coloranți.

Poți comanda orice gust din gama de gelato și sorbeturi Mam’s Gelato, în ambalaje de volum mare. De asemenea, putem crea gusturi noi și individuale de înghețată artizanală naturală, combinații neobișnuite care să devină cartea de vizită a restaurantului sau a cafenelei tale.

Suntem deschiși pentru colaborări de lungă durată și avem capacitatea de livrare la timp a volumelor pe care ni le asumăm.

Hai să începem cu o degustare. Ce alegi, Retro Plombir și înghețată naturală cu fistic, un sorbet Mango-Maracuja sau poate înghețata Creme Brulee și Mentă Stracciatella?

Pentru parteneriate, sună la 060674181 sau scrie-ne un mesaj direct pe