Despre noi

inghetata naturala Mam's Gelato

Cunoaște povestea Mam’s Gelato

Totul a început de la Retro Plombir. De la gustul dulce și plăcut al înghețatei din copilărie, care întotdeauna ne amintește doar de cele mai fericite momente.

Inspirația a venit de la copiii noștri. Încă de când erau mici, ne-am propus să le oferim ce e mai bun – produse naturale, alimente sănătoase și o copilărie fericită. Așa a apărut înghețata. Mai exact, Gelato italian artizanal Mam’s Gelato.

Mam’s Gelato este atelierul artizanal unde creăm înghețată naturală după rețete originale italiene. Este o afacere de familie pe care o dezvoltăm în Chișinău din dorința de a aduce gustul înghețatei adevărate în fiecare casă.

Înghețată naturală și ceva mai mult…

La început au fost doar 4 gusturi originale clasice. Printre ele și cremosul Retro Plombir, de care ne-a fost dor și pe care am dorit să-l recreăm. Primii gurmanzi care l-au gustat ne-au dat încredere să continuăm.

Apoi, fiind atenți la preferințele consumatorilor, am dat frâu liber imaginației. Am creat gusturi deosebite combinând o mai mare varietate de fructe și pomușoare de la producătorii locali – căpșuni, fructe de pădure, vișine, afine și cătină.

Preparăm înghețată cu alcool, pentru că, de ce nu? Mentă, struguri, busuioc? Desigur!

Totul este proaspăt, făcut de la zero, la comandă, fără aditivi chimici, arome artificiale și fără coloranți.

Avem curajul să experimentăm și astfel obținem noi combinații sănătoase. Avem înghețată fără zahăr, înghețată fără lactoză și sorbet 100% vegan. Cu siguranță, la Mam’s Gelato vei găsi desertul care îți aduce bucurie.

Te așteptăm pe Facebook, Instagram și la numărul 060674181

Iar din primăvară și până în octombrie suntem în fiecare săptămână la Piața EcoLocal  și Cămara Fest. 

Ne străduim să fim cât mai aproape de clienții noștri, de aceea poți cumpăra înghețata Mam’s Gelato și în următoarele magazine partenere:

  • Pegas – bulevardul Dimitrie Cantemir, 1
  • Pegas – strada Trandafirilor, 1
  • Pegas – strada Pușkin, 22
  • Gourmet – strada Constantin Negruzzi, 2/4
  • Fourchette – strada Calea Ieșilor 10
  • Fourchette – Bd Moscovei 19