Uncategorized @ro

De ce înghețata naturală de la Mam’s Gelato e cel mai bun cadou

set înghețată naturală

Sunt oameni care au mereu idei originale de cadouri pentru fiecare prieten și niciodată nu dau greș. Cum o fac? De unde se inspiră? Nu știm. Dar e clar – să găsești un cadou care să poată transmite în locul tău toate emoțiile față de persoana dragă – e o adevărată aventură.

Ce ai zice dacă ai ști că la Mam’s Gelato poți comanda cadoul ideal pentru orice ocazie? Cadoul perfect pentru copii, potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați; bun pentru vegani, gurmanzi, dar și pentru cei care au grijă de siluetă; pentru cei pasionați de tot ce e natural, artizanal și ecologic.

Vorbim despre seturile noastre de gelato natural și sorbeturi.

Înghețată în loc de flori

Majoritatea femeilor adoră florile. Practic, e deja o tradiție să mergi la aniversarea unei femei cu flori de grădină, de sezon sau exotice. Sunt frumoase, bineînțeles, dar putem face și excepții. Orice femeie s-ar bucura să primească în loc de flori – un set de înghețată. Mai mult, poți alege diferite gusturi, cu diferite culori și vei obține un adevărat buchet. Ce zici de un set de înghețată naturală format din Mango Maracuja în loc de narcise galbene, Căpșună în loc de trandafiri roșii și Retro Plombir în loc de orhidee albe.

Înghețată în loc de vin

Un vin bun poate fi un cadou reușit la o petrecere pentru majoritatea bărbaților, dar și pentru femei. Producătorii locali au deja o gamă variată de opțiuni, dar încearcă să fii original. La următoarea petrecere ia cu tine câteva seturi de gelato cu alcool de la Mam’s Gelato. Sunt bune chiar și pentru cei care servesc tărie foarte rar. Avem înghețată naturală Malaga cu Rom și stafide, înghețată din Cafea cu Baileys și Sorbet natural Căpșună cu vin spumant și busuioc – perfecte ca să-ți surprinzi plăcut prietenii. Iar cu gelato „Vișină în divin” vei face furori.

Înghețată naturală pentru copii, în loc de tort

Desertul fin de la Mam’s Gelato e parcă special făcut pentru cei mici. E natural, are opțiuni fără zahăr și abundă de fructe și pomușoare, atât de benefice pentru imunitatea copiilor. Iar culorile jucăușe vor da un plus de energie oricărei petreceri. Comandă seturi de gelato și sorbeturi pentru orice ocazie, de la serbări mici în familie, până la petreceri mai mari, cu zeci de copii. E cadoul perfect când mergi la prieteni și vrei să le iei ceva sănătos celor mici.

Cel mai bun cadou pentru vegani, fără zahăr, fără lactoză

Dacă ai amici vegani, știi cât de greu e să găsești exact produsul care li se potrivește, mai ales când nu cunoști localurile specializate. Cu Mam’s Gelato e simplu. Comandă un set de sorbeturi naturale. Poți alege sorbetul 100% vegan Cătină cu Miere, Fructe de pădure, Căpșună sau cel cu Zmeură și vei avea parte de niște culori uimitoare – absolut naturale. Fii cu ochii pe noi pentru noutăți vegane în curând.

Sorbeturile sunt o soluție și pentru persoanele cu intoleranță la lactoză. Le poți face cadou fără griji, pentru că nu conțin lapte, sunt ușoare și fresh.

Comandă seturi de înghețată, cu livrare gratuită inclusă. Un set conține 3 înghețate a câte 150 de grame, împachetate în cutie cadou ecologică, cu decor și o felicitare de la Mam’s Gelato. Poți alege tipurile de înghețată din set la etapa creării comenzii pe site-ul nostru sau la telefon.

Sperăm că te-am inspirat pentru cadouri originale, făcute din suflet, dar fără eforturi supranaturale din partea ta. Seturile de înghețată de la Mam’s Gelato sunt cadoul potrivit de Sfântul Valentin, Dragobete, 8 martie, zile de naștere, ocazii speciale la job sau evenimente de familie, nașterea copilului sau absolvirea școlii, procurarea automobilului sau revenirea de peste hotare etc. Noi le recomandăm pentru orice ocazie, dar știm că și o seară în fața televizorului e un motiv suficient pentru a savura o înghețată de la Mam’s Gelato.