înghețată naturală, Uncategorized @ro

Cele mai originale 5 gusturi de înghețată pe care trebuie să le încerci toamna aceasta

Inghetata din dovleac

Chiar dacă vine cu mai puțin soare și ploițe mai reci, toamna are farmecul ei aparte. Imaginează-ți frunzele de toate culorile care cad una câte una când ieși la plimbare în parc sau cât de fericiți sunt copiii când sar fix în mijlocul băltoacelor cu apă.

Există o mulțime de moduri în care te poți bucura de toamnă. Unul dintre ele e să încerci noi gusturi de înghețată artizanală. Așa că, hai să descoperim împreună cele mai deosebite gusturi de gelato și sorbeturi de sezon de la Mam’s Gelato.

Top 5 gusturi de înghețată pentru mai multă culoare și bună-dispoziție

Înghețată naturală și sorbet de Zmeură

E un gust de vară, plăcut și proaspăt, puțin acrișor, ce conține o mulțime de vitamine și are mai multe beneficii pentru sănătate. Zmeură toamna? Da. Pentru că în zona noastră există soiuri care continuă să se coacă chiar și până în luna octombrie. La Mam’s Gelato poți comanda atât înghețată naturală preparată din zmeură, cu lapte și frișcă, cât și sorbet natural din zmeură, care există și în varianta fără zahăr, pe care l-am înlocuit cu miere.

Înghețată naturală din Dovleac, сu mirodenii

Așa ceva, cu siguranță, n-ai mai gustat. Imaginează-ți combinația între gustul dulce tradițional al dovleacului bine-copt, la care am adăugat mirodenii orientale, scorțișoară și nucușoară, pentru echilibru. Toamna asta, împarte cu cei dragi înghețata de culoarea soarelui de la Mam’s Gelato.

Sorbet natural din Struguri

Ce poate fi mai natural toamna, într-o țară în care vița de vie crește armonios de mii de ani? Sorbetul nostru de struguri este o interpretare originală a gustului pe care îl simți când savurezi fiecare bobiță de poamă neagră. E făcut din soiuri combinate de struguri autohtoni de culoare negru-albăstruie și are un gust intens, pe care îl diluăm puțin cu apă și suc de lămâie.

Înghețată naturală din Lămâie

Potrivită pentru toate anotimpurile, înghețata din lămâie are un gust pe care odată ce l-ai îndrăgit, nu mai poți fără el. Mai mult, e perfect pentru orice ocazie, fie o zi de naștere sau combinată cu un desert dulce seara, cu prietenii. Pentru a prepara această înghețată, stoarcem manual sucul din lămâi și roadem coaja, pe care o infuzăm cu lapte. Acesta e tot secretul. Comandă și spune-ne dacă ți-a plăcut.

Înghețată naturală din Afine

Este eroina noastră, pentru că e o combinație dintre afinele care cresc în Moldova și cele care se cultivă în zona munților Carpați. Afinele sunt fructe care își păstrează beneficiile în orice formă, fie că sunt proaspete sau congelate. Dacă îți plac, știi că poți mânca afine la infinit, pentru că au un gust plăcut, moderat dulce și se topesc în gură. Așa e și cu înghețata din afine – e plină de vitamine și mereu vrei mai mult, mai ales că e făcută din lapte integral și frișcă, care pun în valoare într-un mod interesant gustul afinelor.

Alege gusturile de înghețată care ți-au trezit interesul și comandă acum direct de pe site-ul nostru oficial – www.mamsgelato.md, iar noi le vom livra cu grijă. Sau, dacă ai în preajmă unul dintre magazinele Pegas, Gourmet sau Fourchette – le poți cumpăra instant de acolo.

Urmărește noutățile noastre pe paginile Mam’s Gelato pe Facebook și Instagram.